Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@05:29:42 GMT

حکایت جنگ روسیه و غرب

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۱۳۷۵

حکایت جنگ روسیه و غرب

رابطه میان کشور روسیه و غرب از جمله موضوعاتی است که در کنار وضعیت شیوع ویروس کرونا در جهان، مورد توجه رسانه‌های دنیا قرار گرفته است.‌

به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند.

اخبار امروز (۱۱ بهمن ماه) به شرح زیر است: 

_ «لوموند»، روزنامه فرانسوی پرسیده است: چرا آلکسی ناوالنی، معترض روس حکومت روسیه را می آزارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و این که چرا روسیه، نگران اعتراض ناوالنی است؟ منتقدان می گویند ناوالنی را حکومت روس مسموم کرد، اما دولت روسیه می‌گوید این حرف‌ها ساخته پرداخته تبلیغات غرب است.

در تحلیلی دیگر آمده است که ۳۰ سال از پایان جنگ سرد گذشته است. شکافی که همواره میان روسیه و غرب بوده است. آمریکا و اروپا پشت به روسیه کردند و گروه هشت را با حذف روسیه، گروه هفت ساختند. در دهه ۹۰ میخائیل گورباچف با اتحاد روسیه، آمریکا و اروپا به جنگ سرد پایان داد. اکنون پس از ۳۰ سال، به خانه اول رسیده‌اند.

_ خیز وسوسه‌انگیز و آرام و تسخیر فضا از سوی چین. فرود ماه‌گرد چین در دورترین منطقه ماه برخاست سفینه به سوی مریخ. نخستین ماموریت ساخت ایستگاه مدارپیمای مسکونی چین با صرف میلیاردها دلار. چین بلندپروازی‌هایش را در این فن‌آوری، کمال می‌بخشد. در سال ۲۰۲۰ هفتمین پرچم به خلاف شش پرچم پیشین آمریکایی، پرچم چین در ماه نصب شد.

_ «گاردین»، روزنامه انگلیسی در نگاهی دیگر، نوشته است: چین، تایوان را تهدید کرده است. ادعای استقلال تایوان به معنای جنگ با چین است. به رغم این هشدار، نیروی نظامی استرالیا به گشت در دریای جنوب چین می‌پردازد.

_ «له رپوبلیکا»، نشریه ایتالیایی گفته است: پس از استعفای جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا به قصد یکدست کردن کابینه‌اش، اکنون ایتالیا در انتخابات نخست وزیر تازه، دچار بحران است.
رنتسی، شرایطش را اعلام کرد، اما راه را نبست. جوزپه کونته با این همه او را می‌خواهد.

_  «لوموند» روزنامه فرانسوی خاطرنشان کرده است: پاسخ اعتراض خشم‌آلود کشاورزان هند، برخورد از سوی دولت بود. حکومت هند، برخورد را انتخاب کرد. گفت‌وگوهای طرفین نتیجه نداد و رهبران معترضان تن به خواست دولت هند در فروش محصولات کشاورزی ندادند. مقام‌های هند می‌خواهند دستی بالاتر از معترضان داشته باشند. آنهایی که سه قانون تازه در فروش محصولات کشاورزی را نمی‌پذیرند.

* از حاشیه خبرها:

_ «له رپوبلیکا» ، روزنامه ایتالیایی نوشته است: گپ و گفت بدون ماسک، همان قدر در سرایت کووید_۱۹ پرقدرت است که سرفه کردن. بیشتر عفونت‌ها در فضای بسته رخ می‌دهند. ذره‌های انتشار یافته به هنگام حرف زدن با دیگران کوچک‌ترند و در فاصله دو متری در هوا می مانند. گزارش تازه علمی از سوی رویال سوسایتی می‌گوید که حرف زدن طولانی با یکدیگر همان قدر پرخطر است که سرفه کردن در کنار دیگران.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار جهان آلبرت کوچویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت و شنود/ گاوش کو؟!

چه کسی باور می‌کرد شاهد روزی باشیم که دیدگاه جمهوری اسلامی ایران برای محو اسرائیل به شعار و خواسته توده‌های عظیم مردم در جای جای دنیا تبدیل شود؟

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: از انتفاضه بزرگ و فراگیر ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و سایر کشورها چه خبر؟!

گفتم: دانشجویان و اساتید با وجود سرکوب شدید دولت‌ها صحنه را ترک نکرده و حالا دیگر خواستار محو اسرائیل از صحنه روزگار شده‌اند.

گفت: چه کسی باور می‌کرد شاهد روزی باشیم که دیدگاه جمهوری اسلامی ایران برای محو اسرائیل به شعار و خواسته توده‌های عظیم مردم در جای جای دنیا تبدیل شود؟

گفتم: نشریه «‌هیل‌» وابسته به کنگره آمریکا نوشته است؛ ایران نیروهای خود را در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا متمرکز کرده است. دانشجویان در کارولینای شمالی، پرچم آمریکا را آتش زده‌اند و به جای آن پرچم فلسطین را برافراشته‌اند و...

گفت: دیگه چه خبر؟!

گفتم:‌ نیروهای نظامی آمریکا به درون دانشگاه‌ها لشکرکشی کرده‌اند و دانشجویان و اساتید معترض را بعد از ضرب و شتم شدید دستگیر کرده و با اتوبوس به زندان‌ها منتقل می‌کنند!

گفت: پس آن همه شعار حقوق بشر! و دموکراسی! و آزادی بیانشان! چی شد؟!

گفتم: دانش‌آموزی به پدرش گفت؛ بابا جون ببین چه منظره قشنگی کشیده‌ام؟ پدرش گفت؛ آفرین پسرم! چی کشیدی؟ پسرش گفت؛ یک گاو که داره توی چمنزار علف می‌خوره. پدر به ورقه سفید نگاه کرد و با تعجب پرسید؛ علفش کجاست؟ گفت؛ گاوه خورده!

پرسید؛ پس گاوش کو؟ گفت؛ خُب علف‌ها را خورده و رفته دیگه!

دیگر خبرها

  • پرچم فلسطین در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان آمریکا + فیلم
  • گفت و شنود/ گاوش کو؟!
  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • اهانت دوباره به قرآن در سوئد این بار از سوی یک زن
  • اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • (عکس) اهتزاز پرچم ایران در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • پرتاب آب دهان بر روی پرچم فلسطین توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • پرتاب آب دهان بر روی پرچم فلسطین توسط پلیس آمریکا